Η οικογενειακή επιχείρηση "Βεργέτης"αναλαμβάνει κάθε είδους αποφράξεις και απολυμάνσειςκαθώς και κάθε είδους εργασία όσο απαιτητική κι αν είναισε όλη την Αττική και τον Άγιο Δημήτριο,όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Από την απολύμανση και την απόφραξη αποχετεύσεωνδήμων, στρατοπέδων και νοσοκομείωνέως και πιο απλών οικιακών κατασκευώνόπως σιφώνια, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρεςστην πολυκατοικία ή τη μονοκατοικία σας.

Η οικογενειακή επιχείρηση "Βεργέτης" αναλαμβάνει κάθε είδους αποφράξεις και απολυμάνσεις καθώς και κάθε είδους εργασία όσο απαιτητική κι αν είναι, σε όλη την Αττική και τον Άγιο Δημήτριο, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Από την απολύμανση και την απόφραξη αποχετεύσεων δήμων, στρατοπέδων και νοσοκομείων έως και πιο απλών οικιακών κατασκευών, όπως σιφώνια, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, στην πολυκατοικία ή τη μονοκατοικία σας.

Αποφράξεις

Η αρτιότητα εκπαίδευσης μας στις αποφράξεις κάθε είδους σωληνώσεων, εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από τυπικές παρεμποδίσεις στο αποχετευτικό σύστημα της πολυκατοικίας σας. Με συνέπεια και υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε τις αποφράξεις και σας εξυπηρετούμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάνοντας εκτίμηση του μεγέθους της βλάβης αντιμετωπίζοντας άμεσα το πρόβλημα της αποχέτευσης.

Χρησιμοποιώντας μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, εκτελούμε τις απαραίτητες εργασίες για την απόφραξη των σωληνώσεων της αποχέτευσης σας. Κάνουμε διάγνωση της βλάβης με ειδική κάμερα και προχωρούμε στην απόφραξη του αγωγού με πιεστικό μηχάνημα κορυφαίας απόδοσης, χωρίς ζημιές και φθορές στην κατασκευή.

Γενικά, μια καλή απόφραξη μπορεί να κρατήσει την αποχέτευση για μεγαλύτερο διάστημα μακριά από φθορές και την ανάγκη συνεχών αποφράξεων. Όταν λοιπόν επιλέγετε επιχείρηση που εκτελεί αποφραξεις, να είστε προσεκτικοί και να εμπιστεύεστε επαγγελματίες με τα κατάλληλα μηχανήματα και την ανάλογη εμπειρία.

Απολυμάνσεις - Μυοκτονίες - Απεντομώσεις

Η απολύμανση ενός χώρου μπορεί να γίνει είτε για προληπτικούς λόγους είτε για την αντιμετώπιση προβλημάτων με ζωύφια και έντομα όπως κατσαρίδες, ποντίκια κλπ. Το γραφείο μας χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα φάρμακα, αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου, από τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας σας έως και τους χώρους εντός των διαμερισμάτων. Φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα μέσα για την αντιμετώπιση του προβλήματος αποφεύγοντας τον ψεκασμό στους χώρους που διαμένουν παιδιά και μπορεί να είναι επικίνδυνος για την υγεία τους.

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλά σπίτια είναι το ψιλό κατσαριδάκι. Μπορούμε να συνδυάσουμε την απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας με την εφαρμογή ειδικού τζελ (σύριγγα) σε συγκεκριμένα σημεία στα ντουλάπια εντός του διαμερίσματος και να απαλλαγούμε μια και καλή από τις κατσαρίδες.

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος απολύμανσης είναι η χρήση κατάλληλων φαρμάκων ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Συνιστάται η περιοδική απολύμανση του χώρου σας ανά εξάμηνο ώστε τα έντομα να μην εμφανιστούν ξανά μόλις περάσει η δράση των φαρμάκων.

Διάγνωση Aποχέτευσης με Kάμερα

Άντληση Yδάτων

Μηνιαία Συντήρηση

Κατασκευή Αποχέτευσης

210 22 21 717

Καλέστε μαςκαι θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Το αποτέλεσμα φαίνεται και ξεχωρίζει, πράγμα που μας κατατάσσει στις κορυφαίες επιχειρήσεις αποφράξεων στην Αθήνα. Σε όποια περιοχή της Αττικής κι αν βρίσκεστε, είμαστε κοντά σας σε σύντομο χρονικό διάστημα για να αντιμετωπίζουμε τη βλάβη και να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί.

Δείτε τις προσφορές μας


    map generator