Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

αποφραξεις

Η οικογενειακή επιχείρηση Βεργέτης αναλαμβάνει κάθε είδους αποφραξεις, από την απόφραξη αποχετεύσεων δήμων, στρατοπέδων και νοσοκομείων έως και πιο απλών οικιακών κατασκευών όπως σιφώνια, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες στην πολυκατοικία ή τη μονοκατοικία σας. Έχοντας την πολυετή εμπειρία στις αποφραξεις, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους εργασία όσο απαιτητική κι αν είναι.

Το αποτέλεσμα φαίνεται και ξεχωρίζει, πράγμα που μας κατατάσσει στις κορυφαίες επιχειρήσεις αποφράξεων στην Αθήνα. Σε όποια περιοχή της Αττικής κι αν βρίσκεστε, είμαστε κοντά σας σε σύντομο χρονικό διάστημα για να αντιμετωπίζουμε τη βλάβη και να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102221717 για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Αποφραξεις από εξειδικευμένο προσωπικό

Η αρτιότητα εκπαίδευσης μας στις αποφραξεις κάθε είδους σωληνώσεων, εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από τυπικές παρεμποδίσεις στο αποχετευτικό σύστημα της πολυκατοικίας σας. Με συνέπεια και υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε τις αποφραξεις και σας εξυπηρετούμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάνοντας εκτίμηση του μεγέθους της βλάβης αντιμετωπίζοντας άμεσα το πρόβλημα της αποχέτευσης.

Φροντίζουμε πάντα ώστε να χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στις αποφραξεις αποχετεύσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση κατάλληλων μηχανημάτων για κάθε εργασία. Γενικά, μια καλή απόφραξη μπορεί να κρατήσει την αποχέτευση για μεγαλύτερο διάστημα μακριά από φθορές και την ανάγκη συνεχών αποφράξεων. Όταν λοιπόν επιλέγετε επιχείρηση που εκτελεί αποφραξεις, να είστε προσεκτικοί και να εμπιστεύεστε επαγγελματίες με τα κατάλληλα μηχανήματα και την ανάλογη εμπειρία.

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός για τις αποφραξεις

Χρησιμοποιώντας μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, εκτελούμε τις απαραίτητες εργασίες για την απόφραξη των σωληνώσεων της αποχέτευσης σας. Κάνουμε διάγνωση της βλάβης με ειδική κάμερα και προχωρούμε στην απόφραξη του αγωγού με πιεστικό μηχάνημα κορυφαίας απόδοσης, χωρίς ζημιές και φθορές στην κατασκευή.

Καλέστε μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

Φωτογραφίες

Λίγα λόγια για μας

Η εταιρεία μας με την πολυετή πείρα της στις υπηρεσίες απολυμάνσεων και αποφράξεων αποχετεύσεων, είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε είδους εργασία στους αγωγούς και τους χώρους της πολυκατοικία σας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της εποχής είμαστε σε θέση να παρέχουμε κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Η παρουσία μας στα Social Media

 

Οι υπηρεσίες μας

  • Αποφράξεις αποχετεύσεων
  • Απολυμάνσεις χώρων
  • Απεντομώσεις - Μυοκτονίες
  • Κατασκευή αποχέτευσης
  • Άντληση υδάτων
  • Μηνιαία συντήρηση
  • Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα