Απολυμάνσεις

Απολύμανση χώρων

Η απολύμανση ενός χώρου μπορεί να γίνει είτε για προληπτικούς λόγους είτε για την αντιμετώπιση προβλημάτων με ζωύφια και έντομα όπως κατσαρίδες, ποντίκια κλπ. Το γραφείο μας χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα φάρμακα, αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου, από τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας σας έως και τους χώρους εντός των διαμερισμάτων. Φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα μέσα για την αντιμετώπιση του προβλήματος αποφεύγοντας τον ψεκασμό στους χώρους που διαμένουν παιδιά και μπορεί να είναι επικίνδυνος για την υγεία τους.

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλά σπίτια είναι το ψιλό κατσαριδάκι. Μπορούμε να συνδυάσουμε την απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας με την εφαρμογή ειδικού τζελ (σύριγγα) σε συγκεκριμένα σημεία στα ντουλάπια εντός του διαμερίσματος και να απαλλαγούμε μια και καλή από τις κατσαρίδες.

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος απολύμανσης είναι η χρήση κατάλληλων φαρμάκων ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Συνιστάται η περιοδική απολύμανση του χώρου σας ανά εξάμηνο ώστε τα έντομα να μην εμφανιστούν ξανά μόλις περάσει η δράση των φαρμάκων.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας εδώ

Φωτογραφίες

Λίγα λόγια για μας

Η εταιρεία μας με την πολυετή πείρα της στις υπηρεσίες απολυμάνσεων και αποφράξεων αποχετεύσεων, είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε είδους εργασία στους αγωγούς και τους χώρους της πολυκατοικία σας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της εποχής είμαστε σε θέση να παρέχουμε κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Η παρουσία μας στα Social Media

 

Οι υπηρεσίες μας

  • Αποφράξεις αποχετεύσεων
  • Απολυμάνσεις χώρων
  • Απεντομώσεις - Μυοκτονίες
  • Κατασκευή αποχέτευσης
  • Άντληση υδάτων
  • Μηνιαία συντήρηση
  • Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα